MIRIĆ NA ČEKANJU Zeljković: Izmirili smo SVA DUGOVANJA za 2020. godinu

0
497

Zahvaljujući podršci predsjednice Republike Srpske, entitetske Vlade, odnosno resornog ministrstva, te srpskog člana predsjedništva BiH Borac je jutros izmirio sva dugovanja prema igračima, stručnom štabu i zaposlenima zaključno sa krajem maja.
To je na današnjoj pres konferenciji potvrdio predsjednik kluba Vico Zeljković.

– Zahvaljujem se gospođi Željki Cvijanović, premijeru Radovanu Viškoviću, ministarki Sonji Davidović i srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku jer su nam mnogo pomogli da Borac ide evropskim putem. Oni su prepoznali šta radimo, ispunili su obećanje za milion KM pomoći za 2019. i isto toliko za ovu godinu. Zahvaljujući tome izmirili smo sve obaveze prema igračima, stručnom štabu i zaposlenima zaključno sa posljednjim danom maja. Svi računi Borca su odblokirani, odnosno aktivni. Naravno, pred ovom upravom je još mnogo posla, treba stvoriti uslove da klub i dalje napreduje kako bi se borio za trofeje i što bolje rezultate u Evropi – poručio je Zeljković.

On je dodao da je Borac ušao u sudski spor sa Markom Mirićem koji je nedavno kritikovao klub zbog neizmirenih plata.

– Već sam rekao da samo Mirić zna zašto je izašao u medije, a sa igračima smo imali dogovor. Sa tim će da se pozabavi naš pravnik, ušli smo u sudski spor i nema potrebe da žurimo sa isplatom dugovanja Miriću dok se to ne riješi – dodao je prvi čovjek Banjalučana.

U narednih nekoliko dana Borac će da stavi prve potpise na ugovore sa pojačanjima, a dogovoren je dolazak napadača Krupe Jove Lukića.

/Srpskainfo/

PODIJELI