Nerealno jeftine kuće na sat vremena od Beograda: 100 kvadrata i 30 ari placa za 6.000 €

0
1285

Kada pomislite koliko košta kuća u Beogradu, ili okolini, obično vam se već u glavi zavrti od cifre koja vam samo i padne na um. Istina je međutim, da ukoliko malo imate strpljenja i volje i vremena da češljate razne forume i oglase možete prijatno da se iznenadite.

Možete tako lako “naleteti” na jednu kuću koja je oglašena ovih dana, ima 100 kvadrata na placu od 30 ari, i čak 6 soba, a udaljena je stotinak kilometaera od glavnog grada. 

Kuća jeftina

Foto: beogradskioglasi.com

Dalje, kuća poseduje kuhinju sa trpezarijom, predsoblje, kupatilo, ostovu. Ima monofaznu struju, plin, dve septičke jame, gradski vodovod i bunar.

U dvoristu postoje velike pomoćne prostorije pogodne za razne delatnosti. A kako je naveo vlasnik, postoji i garaža. Sama bašta je 20 ari.

Kuća jeftina

Foto: beogradskioglasi.com

U oglasu se nije preciziralo koliko je kuća tačno udaljena od Beograda, ali je u međuvremenu objava ažurirana pa piše da je reč o kući u Banatskom Karađorđevu. Ističe se da je potrebna popravka kuće iako je odmah useljiva. Navodi se i da je kuća uknjižena.

Sa ovim vlasnikom možete i da pregovarate i da ponudite, ako imate nešto u zamenu, a možda će vas cena najviše oduševiti – sve što smo nabrojali košta 6.000 evra. Kao automobil, polovan.

Kuća jeftina

Foto: beogradskioglasi.com

Ukoliko pogledate malo šire možete pronaći divne kuće koje su jeftinije od prosečne cene stanova pa i kuća u prestonici, a uz njih dobijete i plac koji možete da pretvorite u dvorište iz snova ili čak plac koji je već pretvoren u savršeni kutak. O jednoj takvoj smo nedavno pisali.

telegraf.rs

PODIJELI