Nesretne djevojčice koje je ubio GROM napravile užasnu grešku koja ih je koštala života!

0
2862

Da subina zna ponekad da bude više nego gorka pokazalo se to više puta, pvoga puta priroda je bila nemilosrdna prema petnaestogodišnjim djevojčicama Ivanom Ivanović iz sela Rudenica i malenom Anđelom Bačević iz Industrijske ulice.

Nesretne djevojčice poginule su od udara groma u centru Aleksandrovca. Ova užasna tragedija dogodila se u blizinu sprotske hale dok su nesretne djevojčice bježale od nevremena koje ih zadesilo dok su bile na gradskim bazenima gdje su i provele dan.

Malena Anđela poginula je na licu mjesta do je Ivana davala znakove života i hitno prebačena u bolnicu. I ako su ljekari dali sve od sebe, u kruševatskoj bolnici pokušali su je reanimirati ali bezuspjeha.

Doktori su više od sat vremena pokušavali reanimirati malenu Ivanu ali na veliku žalost morali su proglasiti smrt nesretne djevojčice. Ivana Ivanović izdahla je oko 20.30 h.

Detalji ove tragedije još uvijek se ispituju, za sada nezvanično se sumnja da su nesretna djeca bježajući od strašnog nevremena koje ih zadesilo koristile mobilne telefone, koji su i privukli munju.

Stručanjci savjetuju u slučaju ovakvih situacija telefon se treba isključiti i bateriju izvaditi, jer ako je telefon iskljuen batrija je i dalje u kontaktu, te se savjetuje OBAVEZNO vađenje baterije iz telefona.

Sumnja se daje ova greška nesretne djevojčice koštala života!

Rudenica je zavijena u crno! U kući nastradale Ivane Ivanović sve je bilo spremno za svadbu njene starije sestre, na veliku žalost umjesto svadbenog veselja i bijelog barjaka njihova kuća zavijena je u crno i mora da se spemi za sahranu malene Ivane…

Podsjetimo, malena Anđela živjela je u Švicarskoj zajedno sa svojim roditeljima gdje je pohađala osnovnu školu, na raspust je došla kod bake i poginula.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here