Nestalog novinara traže više od 30 sati, nema mu ni traga

0
488

Potraga za nestalim novinarom traje preko 30 sati. Traže ga sve raspoložive jedinice MUP-a, žandarmerija, ronioci, helikopteri, ali od njega ni traga.

Podsjetimo novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve nestao je u noći između srijede i četvrtka. Policija je pronašla parkiran automobil, koji je on koristio, a koji je u vlasništvu njegovog oca, otvorenih vrata i upaljenih svjetala.

Kako je saopšteno iz MUP-a, u Belu Crkvu je iz Beograda odmah upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije. Na lice mjesta upućeno je i više vodiča službenih pasa Policijske brigade, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova koji nadlijeću teren u okolini Bele Crkve.

Policija intenzivno rasvjetljava sve okolnosti ovog slučaja, potvrdio je danas u Kruševcu i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. “Svakih 15 minuta me Gašić i Stefanović obavještavaju. Rekao bih da su svi resursi na raspolaganju policiji i BIA-i u Beloj Crkvi. nadam se da će uspjeti da riješe taj slučaj. Više detalja o ovom slučaju ne mogu da iznosim”, rekao je Vučić juče.

Nestali novinar u žižu javnosti dospio je više puta, jer je tokom godina u više navrata govorio da mu prijete smrću zbog tekstova u kojima je pisao o korupciji i zloupotrebama.

Posljednji slučaj na kom je radio bilo je ubistvo Olivera Ivanovića, za koje tvrdi da je bilo plaćeno 40.000 evra.

(Agencije)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here