Naslovna Region Nestvarni oblaci nad Banatom, a onda je nebo puklo: Vojvođani ne pamte...

Nestvarni oblaci nad Banatom, a onda je nebo puklo: Vojvođani ne pamte da je ikada bilo ovako (FOTO)

0
493

Nevreme praćeno olujnim vetrom i kišom pogodilo je oko 18 sati i severni deo Vojvodine. Kako nam javljaju meštani Kikinde i okolnih sela, a koji nam ujedno šalju i nestvarne fotografije neba nad ravnicom, oluja sa udarima vetra i kišom ne prestaje satima.

Banat apokaliptične slike neba Oblaci

Foto: Telegraf

Strahinja Pjevčević iz okoline Kikinde, uspeo je da zabaleži nestvarne slike neba nad Banatom. Kako nam je ispričao oblaci koji su izgledali poput tornada odjednom su se nadvili nad poljima.

– Bilo je tiho i mirno, a onda smo iz pravca Torde videli neobične oblake koji su nam se približavali. Sve je ličilo kao na neke scene iz filmova, ovakve oblake nikada nismo videli, smenjivali su se u raznim oblicima – kaže nam Strahinja iz Ruskog Sela.

Banat apokaliptične slike neba Oblaci

Foto: Telegraf

I ostali žitelji sela koja se nalaze u blizini Rumunije, mogli su oko 18 sati da vide neobične slike na nebu. Grmljavina, olujna kiša praćena vetrom još uvek je prisutna u Banatu.

Prema poslednjim podacima na severu Vojvodine za samo nekoliko sati palo je više od 30 litara kiše po metru kvadratnom. U nekim delovima Banata padao je led veličine zrna graška, a olujni vetar sa jakom kišom ne prestaje satima.

Banat apokaliptične slike neba Oblaci

Foto: Telegraf

Zbog oluje i grmljavine neka sela ostala su bez električne energije koja obično dolazi tek nakon što se stiša oluja.

Banat apokaliptične slike neba Oblaci

Foto: Telegraf

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Free WordPress Themes, Free Android Games