Objavljeni detalje nesreće u kojoj je sudjelovao Toni Cetinski

0
916

Hrvatsku a i cijelu regiju u petak je potresla vijest kako je jedna osoba smrtno stradala u Pustoj ulici u Rovinju nakon što ju je, navodno, automobilom udario slavni pjevač Toni Cetinski.
Kako piše Hina, nakon obavljenog uviđaja saobraćajne nesreće koja se dogodila u petak u Rovinju u Pustoj ulici, u kojoj je sudjelovao poznati muzičar Toni Cetinski i u kojoj je smrtno stradao 62-godišnji muškarac, službenici istarske policije utvrdili su da se nesreća dogodila kada je Cetinski dolaskom u oštar nepregledan zavoj svojim automobilom Mercedes pregazio 62-godišnjaka iz Rovinja te dodaju kako će obdukcija utvrditi je li poginuli muškarac preminuo od posljedica saobraćajne nesreće ili je ranije ležao na ulici.

“Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula gdje će po nalogu državnog odvjetnika biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti”, izjavila je portparol istarske policije Nataša Vitasović. Dodala je kako će upravo obdukcija utvrditi je li poginuli muškarac preminuo od posljedica saobraćajne nesreće ili je od ranije ležao na ulici.

Neposredno nakon nesreće Toni Cetinski odvezen je na vađenje krvi i urina kako bi se utvrdilo je li bio pod utjecajem
alkohola ili opijata, što je redovna procedura u takvim slučajevima.

Policija je u subotu potvrdila kako je utvrđeno da on nije bio pod utjecajem alkohola.

Inače, na mjestu nesreće morali su intervenisati i vatrogasci koji su podignuli Mercedes jer se tijelo smrtno stradalog muškarca nalazilo ispod automobila.

Ulica u kojoj se dogodila nesreća jednosmjerna je i vrlo uska tako da je njome gotovo nemoguća brza vožnja.

nezavisne

PODIJELI