Optužnice za ubistvo Olivera Ivanovića ne nude ništa novo

0
249

Optužnice koje su podignute za ubistvo lidera Građanske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda” Olivera Ivanovića ne nude ništa novo i to je ono što obeshrabruje i ne uliva nadu, izjavila je Ivanovićeva supruga Milena za Blic.

Ona je rekla da je očekivala nove podatke u optužnici i dokaze, ali da je razočarana što se to nije desilo.

Ivanovićeva smatra da je sumanuto da se na optužnici nalazi Silvana Arsović, jer je bila jedan od Oliverovih rijetkih iskrenih prijatelja.

– Ono što sigurni znam, a ja sam neko ko je sa njom proveo mnogo godina, jeste da je ona jedan od retkih iskrenih prijatelja i nije mi jasno šta znači ovaj proces protiv nje. Mogu da garantujem da nema nikakve veze sa onim što joj se stavlja na teret – rekla je Ivanovićeva.

Ona kaže da je u optužnici uočila mnogo nelogičnosti i stvari koje se ne poklapaju, kao i da se neka imena pojavljuju, a zatim više ne pominju.

– Na osnovu golgote koju sam već prošla sa Oliverom, sumnjam da na /samoproglašenom/ Kosovu može da se sprovede pravedno suđenje – rekla je Milena Ivanović.

Oliver Ivanović ubijen je ispred sjedišta Građanske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda” u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice 16. januara prošle godine, sa šest hitaca ispaljenih iz, kako se sumnja, vozila u pokretu.

(Srna)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here