Otrgao je iz kandži Berberina: Živić posjetio malu Moniku

0
504
Emil Živić i njegov sin Marko jutros su posjetili Moniku Karimanović (12). Upravo ovaj Nišlija je pronašao otetu djevojčicu poslije 10 dana potrage za njom. Jutros je Emil odlučio da posjeti Moniku.

– Hvala gospodinu Emilu i Marko što su pronašli našu Moniku i što su nas posjetili danas. Od srca im se zahvaljujemo i neka im Bog da sve najlepše i najbolje – napisala je Aleksandra Karimanović, djevojčicina mama.

Monika je bila presrećna jer je imala priliku da bude sa čovjekom koji je otrgao iz kandži Ninoslava Jovanovića. Dok je gost bio u njenom domu, djevojčica je bila baš vesela.

Da podsjetimo, Moniku su 29. decembra Emil i njegov sin Marko pronašli u njihovoj kući u selu Pasjača nadomak Niša. Kako je Emil tada rekao, kuću nisu obilazili dugo pa su tog dana odlučili da svrate. Kada su tamo došli imali su šta da vide. Ninoslav Jovanović je upravo tu držao otetu djevojčicu. Emil ga je pojurio, a malčanski berberin ja uspio da pobjegne. Odmah su pozvali policiju i Monika je brzo bila zbrinuta.

novosti.rs

PODIJELI