Preminula beba koju je otac krvnički tresnuo o pod

0
599
Devetnaestomjesečna beba Milica, koja je teško povrijeđena kad ju je otac Milomir Stanković (24) iz Beograda početkom prošle godine iz sve snage bacio na pod, preminula je u Dječijoj bolnici u Tiršovoj, saznaje “Blic”.

Brutalni zločin dogodio se sredinom februara 2017. u selu Pambukovica kod Uba nakon što se otac posvađao sa taštom i bijes iskalio na ćerkici, koja je tada imala samo 15 dana.

Beba se poslije stravičnih povreda polako oporavljala u bolnici u Beogradu, nakon čega su zaposleni u Centru za socijalni rad oduzeli Milicu od roditelja i smjestili je u Dom za nezbrinutu djecu. Nažalost, djevojčici je godinu i po dana poslije tragedije pozlilo i ljekari nisu uspjeli da je spase.

Thumbnail

Beba se onesvijestila, pa su zaposleni odmah reagovali i pozvali Hitnu pomoć. Ljekari su zatekli dijete u veoma teškom stanju. Prevezli su Milicu u Dječiju bolnicu i reanimirali je. Bila je na aparatima, ali joj se stanje ponovo pogoršalo. Srce joj je sve sporije kucalo, doktori su učinili sve što je bilo u njihovoj moći, ali je ubrzo podlegla povredama, prenose beogradski mediji. Kako se dodaje, utvrđeno je da je djevojčica umrla od povreda koje joj je prošle godine nanio pomahnitali otac. /Blic/.

PODIJELI