Prva meč lopta za Igokeu

0
631
Prvu meč loptu u borbi za opstanak imaće sutra košarkaši Igokee. Ekipa Dragana Nikolića otputovala je u Ljubljanu svjesna činjenice da pobjeda rješava gotovo sve brige o nastupu Igokee u ABA ligi naredne sezone. Aleksandrovčani bi eventulanom pobjedom ostavili slovenačke klubove dva koraka iza.

“Obje ekipe ući će u utakmicu sa velikom energijom. Olimpija je domaćin, ali u ovoj ligi to nije neka prednost. Iskusniji smo i radimo u miru duži period, tako da smo dobro spremili utakmicu,” rekao je Dragan Nikolić, trener KK Igokea.

Igokea je prvi meč dobila sa 10 poena razlike, ali Nikolić poručuje da ne razmišlja o razlici i zalihi koju nose iz Laktaša. Olimpija ove sezone nastupa u tri takmičenja i lošiji rezultat u ABA ligi sigurno je danak gustog rasporeda. I Ljubljančani ulaze u utakmicu veoma motivisani, a u Igokei znaju odakle prijeti najveća opasnost.

“Upadaju mi u oko dva-tri igrača. Zna se ko šta može i gdje su jaki. Probaćemo da odreagujemo individualno i to je plan naše igre,” dodao je Nikolić.

Posljednje pojačanje Olimpije je Nenad Miljenović iza kojeg je veoma težak period u karijeri. Dobra vijest za trenera Nikolića je povratak mladog Dalibora Ilića. Utakmica u Ljubljani igra se sutra od 18 časova.

atv

PODIJELI