Selin Dion: U životu nisam poljubila drugog muškarca!

0
1048

Dion i Anželil javno su počeli da se zabavljaju kad je ona imala 19, a on 45 godina.

Selin Dion je u januaru, nakon 21 godine braka, ostala bez supruga. Rene Anželil preminuo je nakon duge borbe s rakom grla.

“Još ga volim, još sam zaljubljena u njega”, rekla je Seline u intervjuu za CBS. Dodala da ne vjeruje da će se uskoro ponovno zaljubiti.

“Još sam zaljubljena u njega. U životu nisam poljubila drugog muškarca osim njega”, otkrila je slavna pjevačica.

Dion je Renea prvi put upoznala kada je ona imala 12, a on 38 godina.

“Pomislila sam tada kako lijepo izgleda”, prisjetila se Selin. O trenucima prije njegove smrti teško joj je da govori.

“Prije nego što je otišao, teško je bilo cijeloj porodici, pogotovo meni i djeci. Nisam mogla da gledam kako čovjek mog života svaki dan pomalo umire”, iskreno je ispričala Selin. O drugom muškarcu ni ne razmišlja.

“Volim ga još, jednostavno ga volim. Imam ljubav svoje djece, svojih obožavaoca, volim ljude s kojima radim. Dakle, trenutno u životu imam dovoljno ljubavi”, zaključila je pjevačica.

Dion i Anželil javno su počeli da se zabavljaju kad je ona imala 19, a on 45. Vjerili su se 1991. godine. Osim supružnika, par je uspješno i poslovno sarađivao. Rene je bio menadžer pjevačice. Ubrzo nakon što joj je preminuo suprug, Selin je od karcinoma izgubila i brata Danijela, a nedavno je saznala da je rak grla dijagnostikovan i njenoj sestri. Prema posljednjim informacijama, njeno stanje navodno je teško, ima tek 40-ak kilograma i bori se za život.

PODIJELI