Silovan sin srpskog političara, policija na nogama

0
1412

Velika akcija hapšenja dilera koji su rasturali tečni ekstazi, poznat i kao droga za silovanje, otpočela je nakon seksualnog zlostavljanja sina jednog poznatog političara u kom su učestvovala osmorica muškaraca.

Prošle nedjelje uhapšena je grupa koja se sumnjiči za prodaju ove sintetičke droge. Kako piše “Kurir”, svemu je prethodila prijava političara, kome je navodno sin silovan upravo uz upotrebu ovog narkotika.

– Mladića koji ima oko 18 godina napala je grupa od osam muškaraca. Navodno su svi imali seksualne odnose sa tinejdžerom koji nisu bili na dobrovoljnoh bazi. On je bio omamljen drogom GHB, a kada je došao svijesti i shvatio šta mu se dogodilo, počeo je njegov pakao – otkriva izvor tog lista.

– Hakovali su sve njegove profile na društvenim mrežama za upoznavanje. Nastavili su da mu prijete na sve načine da ih ne bi prijavio. Čak su mu prijetili da ne smije ništa da ispriča. Pokušavali su da izvuku i materijalnu korist, ali je tinejdžer sve ispričao ocu, koji je potom incident prijavio policiji – kaže isti izvor.

Međutim, četvorka koja je uhapšena prošle nedjelje ne dovodi se u vezu s ovim silovanjem.

– Uhapšeni mladići se ne sumnjiče za silovanje, a ispituje se da li su oni prodali narkotike muškarcima koji su napali tinejdžera – tvrdi izvor.

kurir

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here