Srbija u šoku: Muž ubijene Jelene ostaje u PRITVORU!

0
853

Ubistvo mlade Jelene Krsmanović šokiralo je cijelu Srbiju, mnogi ne mogu da vjeruju da se tako nešto dogodilo.

Nen muž, Zoran Marjanović kao i neki drugu članovi porodice jučer su bili podvrgnuti poligrafskom testiranju, Zoran je uspješno prošao ispitivanje ali rezultati nisu pouzdani jer je bio pod jakim dejstvom sedativa.

Ostali članovi porodice puštani su  kući dok su Zoranu odredili pritvor do daljnjeg. Svekar ubijene Jelene Krsmanović govori kako ni jednoga trenutka nije posumnjao u nevinost svoga sina, jer kako kaže Jelena mu je bila sve u životu, njegova “zenica” u oku.

“Mog sina su ostavili u pritvoru do daljnjeg, on je uhapšen u najtežem trenutku u svom životu. Nadam se da će policija da okrenu istragu u drugu stranu i da što prije pronađu pravog ubicu moje snahe”– rekao je Vladimir Marjanović po povratku iz policijske stanice, gdje su ga kako kaže ispitivali o najuobičajnim stvarima iz njihovog života.

Mala Jana je u šoku stalno plače i traži majku, koja se više nikada neće vratiti, rekli su članovi porodice, te dodali kako je djevojčica svjesna da je njena majka mrtva i ne može da se nikako smiri.

Podsjetimo, Jelena Krsmanović nestala je prije dva dana nakon što je otišla na trčanje i više se nije vratila. Muž je prijavio njen nestanak a nakon 20 sati potrage njeno tijelo pronađeno je nedaleko od mjesta njegog nestanka. Sumnja se da je ubijena tupim predmetom, i sada se traži taj predmet koji je glavni “ključ” za otkrivanje ubice pjevačice./vijesti.rs/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here