Tompson podržao Grabar-Kitarović i napao Škoru

0
704

Marko Perković Tompson danas se na Facebook oglasio o drugom krugu predsjedničkih izbora u Hrvatskoj, pruživši podršku Kolindi Grabar-Kitarovih i prozvavši kuma Miroslava Škoru.

“Dragi prijatelji, pozivam Vas da izađete na izbore, jer neizlaskom na izbore ostavljate veću mogućnost komunistima da pobjede”, napisao je Tompson.

On je građane pozvao da ne nasjedaju na nagovaranja onih koji ih pozivaju da ponište svoj glasački listić.

“Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske, jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak”, napisao je Tompson, prenio je hrvatski portal Index.

“Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovom pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata i svih vrijednosti do kojih mi držimo, poručio je on na Facebooku.

Tompson je, kako se navodi, ovom objavom poslao i jasnu poruku svom kumu Miroslavu Škori.

Na početku vijeka njih dvojica zajedno su nastupali i pjevali neke od najvećih hrvatskih domoljubnih hitova, poput pjesme “Sude mi”, no posljednjih godina je javna tajna da su njihovi odnosi narušeni.

Hrvatski portal Index.hr podsjeća da se Škoro, trećeplasirani u prvom krugu predsjednickih izbora u Hrvatskoj, ljudima koji su glasali za njega obratio prije par dana videom na Facebooku, u kojem je rekao da ne može da da savjet onima koji su ga pitali kako da glasaju.

“Imam povjerenja u vas. Znam da ćete, kao i u prvom krugu, uraditi ono što smatrate najboljim za Hrvatsku. Ali vam, kao jedan od vas, mogu reći šta ću ja uraditi. Svakako ću izaći na izbore i neću dozvoliti da manipulišu mojim listićem. Uzeću svoj listić i vlastitom hemijskom zaokružiti, ali ne ni broj jedan, ni broj dva. Vlastitom rukom dopisaću i zaokružiti broj tri, vas, svoj hrvatski narod”, rekao je Škoro.

PODIJELI