TV B92 postaje O2 televizija

0
576

Beogradska televizija B92 će od 11. septembra promijeniti ime u O2.TV kao i svoj programski koncept i vizuelni identitet, a dosadašnji brend biće zadržan u okviru sajta B92.net, koji se neće mijenjati, objavila je danas ta medijska kuća.

“Vizuelni identitet će biti promenjen odnosno, modernizovan i prilagođen najnovijim svetskim standardima kada je reč o dizajnu i grafičkim elementima. Ono što je važno napomenuti, jeste da brend B92 nastavlja da živi na sajtu B92.net koji ostaje kao takav i neće se menjati. O2 televizija će imati svoj zaseban sajt”, navedeno je u saopštenju.

Buduća televizija imaće programski sadržaj obogaćen novim emisijama, filmovima i serijama iz svjetske produkcije, a poznata tv lica ostaće u timu, uz nove voditeljske snage.

“Uz puno poštovanje prema svim vrednostima koje je simbolizovala televizija B92, u koju je utkano mnogo emocija i uspomena, zatvara se krug jednog prošlog vremena i strateški se određuje pravac ka budućnosti i svim izazovima koje donosi nova era TV industrije, a sa njom i sve brži protok informacija i promjena navika gledalaca”, navedeno je u saopštenju.

(Srna)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here