U Podgorici zapaljen Sorajin džip VIDEO

0
708

Džip koji je u vlasništvu starlete Soraje Vučelić poliven je benzinom i zapaljen, prenosi Blic.

Starleta nije povrijeđena, a policija traga za dvojicom muškaraca koji su navodno maskirani fantomkama polili benzinom i zapalili automobil.

CDM prenosi da su inspektori podgoričkog Centra bezbjednosti na 20-ak metara od mjesta gdje je bilo parkirano Sorajino vozilo pronašli “smart” cetinjskih registarskih oznaka, za koji se pretpostavlja da su koristili počinioci.

Kako “Blic” nezvanično saznaje, Soraja je proteklih nekoliko dana boravila kod jedne prijateljice u Podgorici, u blizini čije zgrade se i dogodila eksplozija.

 Izvor “Blica” je ispričao da su policajci neposredno prije incidenta bili u Siti kvartu, gdje su došli kako bi provjerili prijavu da je tu parkiran jedan automobil sa oblijepljenim tablicama. Odmah po njihovom dolasku, starletin automobil je eksplodirao, nakon čega su policajci primijetili dvojicu maskiranih muškaraca kako bježe.

Soraja je, prenosi Blic, u policiji rekla kako ne zna ko bi mogao stajati iza napada, kao i da ne sumnja na bilo koga. Ona je navodno navela i da taj džip još nije otplatila.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here