Ubijeni Milošević poznat po tučama

0
2675

Vlastimir Milošević (33), koji je upucan jutros u centru Beograda i preminuo na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta, poznat je po nasilničkom ponašanju i bavio se borilačkom veštinom kjokušin karate, saznaje “Blic”.

Milošević je bio uspješan karatista, i to u ovom posebnom stilu koji se razlikuje od klasičnog, gdje se udarci u takmičarskim borbama izvode sa punim kontaktom, a dozvoljeno je rukama i nogama udarati u tijelo i noge. On je osvojio veliki broj medalja i trofeja, a bio je i srpski reprezentativac.

Poznat je po tučama koje je izazvao i zbog kojih je bio privođen. Kako kažu sagovornici “Blica” on je bio sklon da pesnicama rješava probleme, a ponekad je umeo da ulazi u tuču i zbog drugih.

Bio je hapšen zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja tjelesnih povreda. Milošević je, inače, bio angažovan i kao obezbjeđenje beogradskih splavova.

Upucan je jutros oko 8 sati u centru Beograda, a njegovo tijelo je pronađeno na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta. Ubrzo nakon pucnjave na licu mjesta se pojavila i njegova žena kojoj je od šoka pozlilo pa je intervenisala Hitna pomoć. Pozlilo je i majci ubijenog Vlastimira i ona je odvezena u bolnicu.

blic

PODIJELI