Uz ovakvog će žena zauvijek ostati

0
764

Prije svega vole svoju dragu i ne dozvoljajvaju da posumnja u njihovu ljubav.

Koliko god vam se u nekim situacijama naši dragi muškarci činili bezosjećajnim i sebičnim, ljubav je ta magija koja će ih promijeniti i pretvoriti u čarobna bića.

Ukoliko ste se nekada pitale kako će se ponašati zaljubljen muškarac i šta će to kod sebe promijeniti i kako će se ponašati kad pronađe ženu svog života, imate priliku da saznate u nastavku.

Shvatiće koliko je srećan i trudiće se da to i pokaže

Pravi muškarac ima iskustva i kad upozna djevojku koja mu odgovara trudiće se da je zadrži po svaku cijenu i biće srećan zbog toga što je konačno naišao na onu pravu.

Pokazuje koliko mu zapravo znači

Bez obzira na to što muškarce često optužujemo da ne pokazuju dovoljno osjećanja, kada upoznaju onu pravu više ništa neće kriti. Ni ljubomoru, ni ushićenje, ni onaj osmijeh, ni iskrice u očima, pokazaće svim malim znacima koliki je srećnik što ima ženu za sva vremena!

Plaši se da će izgubiti voljenu osobu

Da, pravi muškarac se plaši da će izgubiti ženu koju voli i ne plaši se da to prizna.

Potrudiće se da joj pruži sve što može

Muškarac koji obožava svoju ljepšu polovinu želeće da joj pruži sve što je u njegovoj moći. On želi da se njegova izabranice osjeća kao kraljica i trudiće se da joj nikad ne fali ljubavi, pažnje i poštovanja.

Ne može da smisli razlog zašto bi uopšte čekao, trenutak da kaže i pokaže koliko mu znači izabranica i zašto je baš ona prava za njega!

Kada zna da je pronašao pravu osobu, on želi da je učini svojom.

b92

PODIJELI