Veličanstven doček u Beogradu: Hiljade ljudi dočekalo zlatne odbojkaše

0
282
Srbija se poklonila šampionima Evrope! Zlatni srpski odbojkaši proslavili su veliki uspjeh na balkonu Skupštine grada Beograda, kako tradicija nalaže.

Nekoliko hiljada građana dočekalo je večeras ispred Skupštine grada Beograda odbojkašku reprezentaciju Srbije, osvajača zlatne medalje na Evropskom prvenstvu.

Izlazak zlatnih momaka na balkon gradske skupštine prisutni su pozdravili gromoglasnim aplauzom i uz povike “šampioni, šampioni”.

Građanima se prvi obratio Aleksandar Antanasijević, koji se zahvalio saigračima na svemu što su izdržali tokom priprema i takmičenja. Takođe, zahvalio se stručnom štabu i građanima. Potom se Uroš Kovačević kratko zahvalio svima.

Za njim okupljenim građanim ase obratio selektor Slobodan Kovač, koji je rekao da će se truditi da budu još bolji. Na kraju kapiten Nemanja Petrić je ponovio da su ovde zahvaljujući podršči i rekao da je ovo njihov poklon za tu podršku i na kraju rekao da ih očekujemo ponovo na balkonu.

Potom su odbojkaši zajedno sa Nikolom Rokvićem otpjevali “njihovu pjesmu “Samo ovu noć”, a potom i “Tamo daleko” i “Pukni zoro”.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here