Voditeljka nakon višečasovne operacije ruke nije pustila ni suzu već je ona tješila prisutne

0
612

Voditeljka “Jutarnjeg programa” na Pinku Dea Đurđević juče rano ujutru doživjela je saobraćajku na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju. Uslijedila je višečasovna operacija, a Dea je sve hrabro podnijela i u jednom trenutku čak tješila prisutne.

Kako Blic saznaje, ljekari i policija su rekli da pribraniju osobu u trenutku nezgode nisu vidjeli. Ona je, iako u teškom stanju, sačekala policiju i ljekare i bila je sasvim svjesna u trenutku saobraćajki, prije operacije, kao i poslije iste.

Iako je u pitanju višečasovna operacija, Dea se nakon nekoliko sati probudila iz anestezije i nije plakala, takođe je za sada veoma hrabra i jaka.

Iako je njena porodica sve vrijeme uz nju i jedva čeka da je vidi, ali po propisu nisu dozvoljene posjete, a ona je, kako se dalje saznaje, pribrana uprkos svemu što se dogodilo. Ne paniči, već govori da će sve biti u redu.

– Nakon što se probudila iz anestezije, Dea je bila svjesna svega što se dogodilo i nije trebalo bilo šta da je podsjećaju. Iako je višesatna operacija bila u pitanju, mnogi su se zabrinuli kako će Dea reagovati kada se probudi, budući da se teška saobraćajka dogodila, međutim, ona ne samo da ne želi da govori o fizičkom bolu, već govori da će sve biti u redu. Moguće da je u pitanju stanje šoka, ali svi su začuđeni koliko je Dea hrabra djevojka.

Ovdje je prvih 72 sata najbitnije, tako da ćemo vidjeti kako će se sve odvijati – otkriva za Blic dobro upućeni izvor.

Dein višegodišnji emotivni partner, inače kolega Mladen Mijatović, u izjavi za Blic nakon operacije je rekao:

– Zahvaljujem se kompletnom ljekarskom timu koji je radio, medicinskom osoblju, Hitnoj pomoći, policiji na profesionalno obavljenom poslu i maksimalnom zalaganju koje su iskazali. Na ovaj način je još jednom pokazano da u Srbiji rade vrhunski stručnjaci. Zahvalio bih se i svima koji su se raspitivali za Deino zdravlje i slali podršku, kako kolege, tako i ljudi svih drugih profesija – kaže nam Mladen koji je Deu vidio prije operacije, ali ne i poslije:

– Najteže je prošlo, optimista sam i vjerujem da će sve u najskorijem periodu biti u redu i da će se brzo vratiti na televizijske ekrane – rekao je Mladen.

(Blic)

PODIJELI