Vučić o dojavama o bombama u srpskim avionima: Smislili smo trik

0
364
Vranje, 14. marta 2022.- Predsednik Srbije Aleksandar Vucic posetio je danas u Vranju novu fabriku HTZ opreme nemacke kompanije Haiks, koja proizvodi obucu namenjenu vojsci, policiji i vatrogascima. U okviru posete predsednik se sastao sa mendzmentom kompanije, a nakon sastanka prisustvovace potpisivanju Memoranduma o razumevanju izmedju Republike Srbije i kompanije "Haix-Schuhe-Productions-und vertriebs GmbH". Memorandum su potpisali ministarka privrede Andjelka Atanaskovic i finansijski direktor kompanije Haiks Markus Lins. Dogadjaju je prisustvovao i gradonacelnik Vranja Slobodan Milenkovic.FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ nr

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući u Novom Pazaru i Sjenici, odgovorio je i na novinarsko pitanja ko javlja lažne dojave za bombe u avonima, prije svega onima koji lete za Moskvu i kako se država bori sa tim problemom.

“Radimo na tome, ali smo juče izveli jedan trik za njih pošto smo namjerno kasnili pola sata. Mi zaustavimo pola sata i oni to jave, dok je avion na zemlji. Tako da provjeravamo mi to i naše službe se bave time, pa ćemo da vidimo ko su stručnjaci koji se prave pametni”, rekao je Vučić, prenosi “Blic” i dodao:

“Mnogi ljudi misle da mogu da rade šta hoće suverenim državama. Ti takvi koji misle da mogu da određuju kako će da se ponašaju i šta će da rade i ovako mali kakvi smo mi. To o svemu govori kolika je nervoza i histerija svuda”.

PODIJELI