Vučić proglasio pobjedu: Dobili smo više od dva miliona glasova

0
556

Predsjednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je lista koja je nosila njegovo ime dobila ogromno povjerenje naroda, najveće ikada u Srbiji, navodeći da je, za sada, osvojila više od dva miliona glasova.

– U politici sam dugo, ali nikada ovakav trenutak nisam doživio. Večeras smo dobili ogromno povjerenje naroda, najveće ikad u Srbiji, u uslovima kada je malo ko u to vjerovao – rekao je Vučić u obraćanju u izbornom štabu liste okupljene oko SNS.

Vučić je takođe rekao da su Srbi na KiM izašli na izbore u nikad većem broju, a kako je istakao računa da će SNS tamo dobit ne manje od 85 odsto glasova.

On se zahvalio svim građanima Srbije koji su, kako je rekao, uprkos lošim vremenskim prilikama, uprkos svim prijetnjama, uprkos stalnim pokušajima mnogih da ih zaplaše koronom izašli na izbore.

– Zahvalan sam im na odgovornosti i što su razumjeli da je budućnost Srbije važnija za svakog od nas. A mi ćemo morati da čuvamo zdravlje ljudi i da se pripremimo za tešku jesen po tom pitanju – rekao je Vučić.

/Agencije/

PODIJELI