Vučić: Srbija će uvijek biti uz Srpsku! Dodik: Hvala Vučiću na svemu što čini

0
832

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku povodom Dana Republike u kojoj je poručio da će Srbija uvijek biti uz Srpsku, pružajući joj iskrenu i nesebičnu podršku i njegujući ekonomske i neraskidive kulturne i duhovne veze.

“U ime građana Srbije i u svoje ime, Vama, Vladi i narodu Republike Srpske čestitam Dan Republike Srpske, čvrsto verujući u Vašu volju i istrajnost da joj obezbedite prosperitet i blagostanje, ujedno čuvajući mir i stabilnost u Republici Srpskoj i BiH”, poručio je Vučić u čestitki.

Vučić je Dodiku poželio mnogo uspjeha u radu, a Republici Srpskoj postojanost i dugovječnost, saopšteno je iz pres-službe predsjednika Srbije.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik zahvalio je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na čestitki povodom Dana Republike Srpske i, kako je naglasio, svemu što čini na dobroj i uspješnoj saradnji između RS i Srbije.

Dodik je rekao da ga je Vučić jutros nazvao i čestitao mu obilježavanje tog dana, kao i da je predsjednik Srbije uputio telegram građanima Republike Srpske.

On je ocijenio da su odnosi između Srpske i Srbije odlični i da “nikad nisu bili bolji”.

“Mnogo projekata zajedno realizujemo, to nam daje snagu i povjerenje u to da smo na dobrom putu. Naša saradnja i evropski put nisu upitni. Želimo da vidimo Srpsku veoma vidljivu na tom putu shodno našim pravima i ovlašćenjima koje imamo i da obacimo bilo kakvu mogućnost da taj evropski put bude put ukidanja Republike Srpske”, rekao je Dodik.

Izvor: SRNA

 

PODIJELI