Vulin: Milanović napada Vučića zato što ne ćuti o zločinima

0
256

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin kaže da napadi hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića na predsjednika Vučića ne dolaze zato što je Aleksandar Vučić zločinac, već zato što neće da ćuti o hrvatskim zločinima.

“Ako u Srbiji ima zakona, onda će protiv Milanovića biti podignuta optužnica za širenje vjerske i nacionalne mržnje. Čovjek koji se hvali ustaškim porijeklom i pozdravlja progon Srba iz Hrvatske može da bude predsjednik Hrvatske, ali ne bi smio da bude na slobodi”, rekao je Vulin.

Vulin je dodao da napadi na predsjednika Srbije Vučića od strane predsjednika Hrvatske Milanovića ne dolaze zato što Aleksandar Vučić “ima zločin na savjesti”.

“Napadi dolaze zato što Hrvatska ima nepokajane zločine koje je Aleksandar Vučić otkrio i odbio da prećuti”, rekao je Vulin komentarišući izjavu Milanovića da će Hrvatska podići optužnicu protiv predsjednika Srbije zato što je Srbija podigla optužnicu protiv hrvatskih pilota koji su granatirali kolonu Srba na Petrovačkoj cesti, a među ubijenim srpskim civilima bila su i djeca.

PODIJELI