Žestok obračun tinejdžera u Novom Sadu

0
414
Novosađanin Aleksandar Ć. (18) uhapšen je zbog sumnje da je u subotu uveče, nakon svađe, pucao na svoja tri druga, koji su, srećom, ostali nepovrijeđeni.

Pomahnitali mladić zapucao je na D. T. (18), A. J. (21) i maloljetnog M. R. (16) u Ulici Desanke Maksimović oko 22.30. Na njih je ispalio nekoliko metaka.

Za sada nije poznat tačan razlog ovog napada, ali se pretpostavlja da je između mladića došlo do svađe i da je situacija ubrzo eskalirala.

“Posvađali su se i Aleksandar je, usred rasprave, izvadio pištolj i počeo da preti njime. Nakon toga je počeo da puca u njihovom pravcu, a preplašeni tinejdžeri, koji nisu ni sumnjali da Aleksandar ima oružje, razbežali su se sa lica mesta” – kaže izvor.

Nakon pucnjave Aleksandar je pobjegao sa lica mesta.

“Svega 40 minuta kasnije je pronađen i uhapšen. Ne zna se zašto je mladić posedovao nelegalan pištolj i istraga će utvrditi kako je, za dlaku, izbegnuta tragedija” – kaže izvor.

Po nalogu nadležnog tužioca, Aleksandru je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje.

PODIJELI