Dragutinovićevim bentlijem udarili u Vučića

0
797

Bentli španskih registarskih oznaka koji je u subotu ujutru na Topčiderskoj zvijezdi u Beogradu udario u automobil u kojem je bio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, u vlasništvu je bivšeg fudbalskog reprezentativca Ivice Dragutinovića – saznaju Novosti.

Prema informacijama Novosti, poznati fudbaler u vrijeme incidenta koji se dogodio oko 8.20 nije bio u vozilu koje je presjeklo kolonu šefa države.

Izvori iz istrage potvrdili su nam da je bentlijem, koji je usljed nasilničke vožnje na kružnom toku zadnjim krajem udario i Vučićev automobil, upravljao Luka R. a sa njim su bili i Miloš T. i Stevan D. Svoj trojici je određeno policijsko zadržavanje i u ponedjeljak će biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu. Ova trojka od ranije je poznata policiji zbog izvršenja krivičnih djela. Inače, sva trojica rade kao obezbjeđenje jedne poznate beogradske diskoteke.

Novosti su poslije informacija o nemilom događaju zatražile reakciju od predsjednika Vučića ali on nije htio da komentariše bilo šta iako je očigledno da su mu trojica nasilnika ugrozila bezbjednost.

(Novosti.rs)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here