Haos na putu: Dva lančana sudara, izgorilo vozilo hitne pomoći

0
2123

Jedna osoba je poginula, a četiri povrijeđene u dva lančana sudara na Novom novosadskom putu, saznaje RTS. Sedam ljekarskih ekipa zbrinjavalo je povrijeđene. Lančani sudar se desio i na Ibarskoj magistrali.

Nesreća se dogodila u 8.25 na dionici puta od Batajnice ka Dobanovcima. Na licu mjesta bilo je sedam ekipa Hitne pomoći. Jedno vozilo Hitne pomoći koje je bilo upućeno ka mjestu lančanog sudara izgorjelo je u potpunosti iz, za sada, nepoznatog razloga.

Vozilo je krenulo kao ispomoć ekipi koja se nalazi na terenu. Unutra nije bilo pacijenata, a vozač je na vrijeme primjetio da se vozilo zapalilo.

MUP navodi da je prema dosadašnjim podacima, jedan muškarac poginuo u sudaru, a četiri povrijeđene osobe su prevezene na Urgentni centar.

Zbog nesreće, saobraćaj je trenutno obustavljen pa su stvorile kilometarske kolone vozila.

Lančani sudar se dogodio i na Ibarskoj magistrali kod mjesta Šopići. Jedna osoba je povrijeđena i na tom dijelu saobraćaj je obustavljen.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na sve učesnike u saobraćaju da zbog klizavog kolovoza prilagode vožnju uslovima puta, drže odstojanje i poštuju saobraćajne propise.

 rts
PODIJELI