Muškarac koji je mališanima dao ekstazi objavljivao šokantne stvari

0
501

Perica D. iz Novog Pazara uhapšen je zbog sumnje da je djeci svog brata (tri i šest godina) dao po tabletu ekstazija, a svoje izbore nije krio ni na društvenim mrežama.

Njegov Fejsbuk profil ispunjavaju upravo ove dvije stvari – slike dvoje djece, kao i reference na narkotike, piše Telegraf.

Ispod fotografija na kojoj se dječak i djevojčica igraju ili ih Perica grli pisao je “duša moja”, ne krijući privrženost.

Ipak, izmiješane s fotografijama djece su one džointa na miljeu, potom ljubičastog cvijeta konoplje čije je ulično ime “Good Shit loza kanabisa”. Tu je potom fotografija djevojke koja ispred policijskog automobila puši bong, natpis na engleskom “ja volim travu”, kao i tetovaža lista marihuane obavijene dimom, za koju se ne zna je li njegova.

Podsjećanja radi, Perica D. uhapšen je nakon što je juče djevojčici od šest i dječaku od tri godine dao tablete ekstazija.

Sumnja se da je on mališanima dao po jednu tabletu.

Uskoro su djeca počela čudno da se ponašaju, žalila su se da im nije dobro, pa ih je majka hitno odvela kod ljekara. Nesrećna djeca bila su ošamućena i dezorjentisana, a pregledom je utvrđeno prisustvo narkotika u organizmu mališana.

S obzirom na njihovu malu građu, djecu je to moglo i ubiti.

– Prema nalogu nadležnog tužioca, Perici D. određen je pritvor do 48 sati, a osumnjičen je da je počinio krivična djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga – navode u novopazarskoj policiji.

(Srpskainfo – Foto: Privatna arhiva)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here