Objavljena fotografija pretučenog mladića iz Vranja

0
469

Priča o krvavoj suboti u Vranju, kada su se dogodile dvije tuče i gaženje automobilom, zaprepastila je cijelu Srbiju. Osveta zbog tuče mladića umalo se završila tragično, nasred ulice, pred prolaznicima, a prava je sreća da u cijeloj gunguli nije stradao još neko ko se našao u ili ispred pekare.

Fotografiju povrijeđenog mladića “Telegrafu” je ustupio portal DN017, koji ju je objavio na svom Facebook profilu.

“Ono što ste videli na snimcima, samo je deo cele priče. Najpre je mladić N.S. brutalno pretučen od strane obezbeđenja kafića ‘Plato 017’ i bačen u park. Kada se vratio kući i kada ga je otac video krvavog, seli su u automobil i napravili to što su napravili. Prava je sreća da niko nije stradao kada je automobil uleteo na trotoar”, priča jedan Vranjanac za Telegraf.rs.

Kako kaže, žalosno je da se na taj način obračunavaju ljudi koji se inače u kraju ne smatraju nasilnim momcima. Sagovornik “Telegrafa” pita se kako je moguće da kafić bude otvoren u pola četiri ujutro i da li postoji neki drugi način koje obezbjeđenje može da primijeni osim gole sile, na primjer, da pozovu policiju.

“Ma šta da je radio taj momak u kafiću, da li je rešenje da ga neko tako brutalno pretuče? Ne kažem da je on bio cvećka, ali postoji neki drugi način da se rešava problem. Neobično je i to da neki kafići u Vranju moraju strogo da poštuju propise, a da drugi rade do zore”, priča Vranjanac.

A snimak “pravde” toliko je brutalan, da je teško naći bilo kakvo opravdanje za ovakav potez oca i sina. Oni su radnike obezbjeđenja gaženjem doslovno pokušali da ubiju.

PODIJELI