Oteti dječak stigao u Staru Pazovu sa Stefanovićem

0
337

Dječak Petar Mitrović (13) koji je nestao u subotu oko 23 sata, stigao je u policijsku stanicu u Staroj Pazovi, u pratnji policijskih snaga i ministra unutrašnjih poslova Srbije Nebojše Stefanovića, a njega je dočekala uplakana porodica i mještani.

Malog Petra Mitrovića (13) policija je pronašla u napuštenoj kući u naselju Belegiš. Dječak je živ, ali su na njegovom tijelu i licu bile vidljive povrede.

Tinejdžer je pronađen sinoć, a u potragu za njim bile su uključene brojne ekipe policije iz Pazove, Novog Sada i Beograda.

U policiji u Staroj Pazovi saslušano je oko 20 osoba, a među njima su i drugovi dječaka.

Petar je, prema riječima njegovog oca, neposredno prije no što je nestao, bio u kontaktu sa bratom, a zatim je uslijedio i telefonski razgovor sa majkom. Ipak, neposredno pred sam prekid tog poziva, dječak je izgovorio: “Skidajte mi povez s očiju”.

On je oko ponoći stigao u Policijsku stanicu.

“Dijete ima povrede na licu, ima i na tijelu, vratu, rukama, jer su ga vezivali lancima. Nije nigdje isječen”, rekla je za Telegraf.rs porodica dečaka.

Međutim, na svu sreću, dječaka niko nije tukao. Povrede je zadobio kada je shvatio šta se dešava, da će ga oteti. Tada je pokušao da pojbegne od kidnapera, ali su ga oni savladali i odveli.

Na dječakovu sreću, policija je razotkrila napadače i uhapsila ih, a Petra spasila.

Nije prepoznao otmičare

Kako Telegraf.rs saznaje, dječak ne poznaje otmičare, ne zna ko su.

“Kada su ga dovezli večeras u policijsku stanicu Petar nije bio uplašen, možda malo samo. Ali, on je takvo dijete. Otmičare nije prepoznao, zaista ne zna ko su”, rekli su članovi njegove porodice.

PODIJELI