Pijan ušao u pogrešan stan i legao da spava pored policajca

0
1544

Muškarca koji je u gaćama i čarapama legao pokraj Darka Prgometa odvela je policija. Kad su ga probudili, nije imao pojma šta se dogodilo.

Policajac Darko Prgomet (38) došao je juče oko 6.30 iz noćne smjene, pozdravio se sa suprugom Tanjom (36) koja je taman odlazila na posao u kafić preko puta njihove zgrade u Osijeku. Zaspao je, a kada ga je supruga probudila tri sata kasnije, vjerovatno je mislio da i dalje sanja.

Ugledao je prvo prestrašeno i zbunjeno ženino lice, a zatim – na drugom kraju postelje – nepoznatog muškarca u gaćama i čarapama.

Muškarac je navodno bio prilično pijan, kada se probudio počeo je bauljati stanom. Darko je alarmirao kolege policajce koji su nepozvanog gosta odvezli u stanicu.

Kako su saopštili iz policije, nepoznati mladić nije provalio. On je navodno bio na žurci u zgradi pa je jednostavno pogriješio stan. Nije pravio nered, ali sasvim sigurno situacija nije bila nimalo prijatna za porodicu Prgomet.

Za razliku od nepoznatog “gosta”, Darko Prgomet i nije tako nepoznat hrvatskoj javnosti. Riječ je o policajcu koji je prošlog decembra srušio na beton i lisicama vezao staricu jer je prošla kroz crveno na semaforu i oglušila se potom na njegovo naređenje da stane.

Porodica Prgomet ne želi, kako je rečeno za Večernji list, da razgovara o svemu što se desilo, ali nemili događaj potvrđen je zvanično iz Operativno-komunikacijskog centra policije u Osijeku.

“Nije provalio. Bila je žurka u jednom stanu u zgradi, a on je izašao iz njega, izgubio se i ušao u pogrešan stan. Ugledao je krevet u dnevnom boravku, legao i zaspao”, kažu u policiji. Ističu da nije nikome smetao, u smislu da je pravio nered.

N1

PODIJELI