Pronađena koliba u kojoj su bili Malčanski berberin i oteta djevojčica

0
476

Policija, žandarmerija i mještani sela Glogovac kao i lovci intezivno tragaju za Malčanskim berberinom i Monikom Karimanović(12).

Svi oni se pitaju samo jedno, gdje je mogao da nestane otmičar sa djevojčicom jer im u četvrtak nema traga ni glasa.

“Pronađeni su tragovi, otisci stopala u ataru sela Glogovac, ali je utvrđeno da su oni od juče”,  rekao je za portal “Novosti.rs” neimenovani izvor navodno blizak istrazi.

“Takođe, pretražena je i koliba gde je otmičar nakratko boravio sa devojčicom. Imali smo sreće što su sa nama bili knjaževački lovci. Upravo oni najbolje poznaju teren i oni su ti koji su i pronašli tragove”, dodao je on.

Pojedini mediji su ranije objavili vijest da je potera završena do petka, ali je prava istina da potraga za Monikom i otmičarem i dalje traje i neće se prekidati dok ih ne budu pronašli.

U medijima se takođe pojavila nova informacija da se u brdima iznad Knjaževca dogodila pucnjava. Kako su naveli, začula su se četiri pucnja. Pretpostavili su da je bjegunac Malčanski berberin ranjen u akciji snajperista, koji su ga locirali pomoću mještana i lovaca, međutim, kako je za portal “Telegraf.rs” potvrđeno, ova informacija nije tačna.

Dvanaestogodišnja Monika Karimanović nestala je 20. decembra u 7.28 minuta, tačno 8 minuta nakon što je izašla iz svoje porodične kuće u Suvom Dolu i krenula ka selu Donji Brod u školu.

PODIJELI