U Baškoj Vodi pretučen Srbin zbog tetovaže krsta i grba

0
335

U Baškoj Vodi pretučen je 30-godišnji Srbin Saša Vukojević, državljanin Austrije, najvjerovatnije zbog tetovaža krsta i grba Crvene zvezde koje je imao na tijelu.

Incident se dogodio u srijedu oko 19.00 časova kada je supruzi i ćerkama nosio hranu, a sa leđa su ga napala trojica muškaraca koji su ga prvo oborili udarcem u potiljak a zatim šutirali.

Sve se dešavalo pred punom rivom i zaposlenim u restoranu brze hrane, prenosi “Јutarnji list”.

Napadači ništa nisu govorili, ali Vukojević pretpostavlja da je napadnut zbog velike tetovaže pravoslavnog krsta na nozi i grba Crvene zvezde na jednom od ramena, te imena napisanog ćirilicom.

Vukojević je sa suprugom Manuelom, Hrvaticom iz Otočca, došao na ljetovanje u Hrvatsku, ali su se zbog ovog incidenta vratili u Austriju.

– Na pola puta me netko udario u potiljak. Kako sam padao, tako sam dobio udarac nogom u lice. Kad sam pao, udarali su sa svih strana, ja sam stavio ruke na lice da se zaštitim i skupio se. Nakon toga su pobegli. Video samo jednog, imao je crnu majicu i šorts. U policiji su mi rekli da su bila trojica, jer su ih toliko videli na nadzornim kamerama susedne menjačnice koja je sve snimila – rekao je on.

Vukojević je naglasio da je na usnama dobio osam šavova, ima tri rasklimana zuba i modrice po cijelom tijelu i dodao da su mu u policiji rekli da on nije prvi slučaj ovakvog napada.

/Srna/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here