Naslovna Region ZDRAVSTVENO STANJE DARKA LAZIĆA Hitna operacija zbog dva ključna problema, lekari se...

ZDRAVSTVENO STANJE DARKA LAZIĆA Hitna operacija zbog dva ključna problema, lekari se uzdaju u pevačevu mladost i jak organizam

0
556
 
Darko LazićFOTO: RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

Hirurzi KBC “Zemun” uveli su Darka Lazića u operacionu salu danas oko 11 sati da bi proverili stanje unutrašnjih organa koji su pretrpeli teške povrede u saobraćajnoj nesreći u utorak ujutru, kao i da bi ispitali da li je pritom, kao što sumnjaju, došlo do unutrašnjeg krvarenja koje treba sanirati, saznaje “Blic” u KBC Zemun.

FOTO: RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

Kao što je “Blic” već pisao, Lazić je u kritičnom stanju jer su mu prilikom udesa probušena pluća, bubrezi su mu otkazali. Prema najnovijim informacijama iz bolnice, sumnja se da je oko slezine došlo do unutrašnjeg krvarenja, što je i glavni razlog današnje operacije. Njegovi prijatelji bajkeri i porodica jutros su došli u KBC Zemun kako bi dali krv za teško povređenog pevača

Dr Dragoš Stojanović, direktor KBC “Zemun”, kaže da je stanje Darka Lazića nepromenjeno i da ništa ne može da se kaže unapred. Kako “Blic” saznaje od lekara zemunske bolnice upućenih u situaciju, medicinsko osoblje se uzda u mladost i snažan organizam Darka Lazića kao glavne adute koji bi mogli da mu pomognu da se oporavi.

FOTO: RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

Osim povreda unutrašnjih organa, Darko Lazić ima i otvoren prelom noge, koji je trenutno saniran tako što mu je stavljena ekstenzija, a očekuje se da će mu biti ugrađen i veštački kuk.

Lazić je od trenutka prijema u bolnicu u veštačkoj komi. Lekari su utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice. Juče je bio na rendgenu zbog sumnje da mu je probušeno plućno krilo, a upućen je i na dijalizu zbog bubrega koji ne rade punim intezitetom. Blic.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Free WordPress Themes, Free Android Games